Skip to Content

Vakantiewoningtrend: Belg wil zo groot mogelijk zwembad

Wanneer een Belg een vakantiewoning huurt is een zwembad een absolute must, zo blijkt al enkele jaren uit cijfers van vakantiewoningverhuurder Interhome. Maar wat nieuw is: zoveel te groter het zwembad, zoveel te sneller de woning uitverkoopt. ‘Size matters’ met andere woorden. Van een 25 meter bad in een oud landhuis in Kroatië tot een 80m2 groot zwembad op een landgoed aan de Costa Blanca en van een L-vormig zwembad aan de Côte d'Azur tot een zwembad met een formidabel uitzicht in Le Marche. Interhome zet haar 5 woningen met de grootste zwembaden op een rijtje.

Vakantiehuis Torrecorta *****, Istrië, Kroatië
Gelegen in een kleine middeleeuwse stad ligt dit mooie landhuis uit 1880 met jacuzzi, sauna en pizzaoven. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en zeer smaakvol ingericht. Eyecatcher is het 25 meter lange privé zwembad. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Casa Paris *****, Costa Blanca, Spanje
Wat je mag verwachten van een huis in deze prijsklasse vind je ook terug in vakantiehuis Casa Paris. Zeer ruime kamers, sauna, bubbelbad, fitnessruime, een prachtig uitzicht op zee en een mega privé-zwembad. Bij het zwembad zit een bar voor de broodnodige versnaperingen. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Angelina *****, Le Marche, Italië
In het prachtige Le Marche ligt vakantiehuis Angelina. Al rijdend over de lange oprijlaan passeer je het grote zwembad. Met een lengte van 15 meter biedt dit zwembad voldoende uitdaging voor sportievelingen die de dag actief willen beginnen. Diegene die liever wat rustiger aan doen is al dobberend uitkijken over de uitgestrekte wijnvelden ook een optie. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Coucourelle *****, Provence, Frankrijk
Het is niet voor niets dat deze vakantiewoning een excellente beoordeling krijgt. Deze herenboerderij ligt op een stuk grond van 50 ha en maar liefst 4000m2 is omheind en bestemd voor de huurders. Het grote privé zwembad wordt het hele jaar verwarmd tot 30 graden. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Casa das Palmeiras ****, Algarve, Portugal
Het huis met de palmen is de letterlijke vertaling van deze kindvriendelijke villa, vlakbij Quinta do Lago aan de Algarve. Het zwembad ligt in een grote tuin en is voorzien van een speciaal deel voor kinderen. Uiteraard mag een poolhouse met douche en wc niet ontbreken. Bekijk de woning hier.

Over Interhome
Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome werd in 1965 in Zwitserland opgericht en viert in 2015 haar 50ste verjaardag.  In 2016 mocht de kwaliteitsaanbieder 668.000 vakantiegangers gelukkig maken en schreef het een gefactureerde omzet van 174,9 miljoen euro op zijn naam. Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is voor de volle 100 procent eigendom van Hotelplan Holding AG. Dat is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be

Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Kroatië, Aruba, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Thailand, Hannover, Diest, Rijnland-Palts, Sunny Cars, Corendon en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest