Uitnodiging influencertrip: Hannover en CEBIT

Donderdag 14 juni 2018 t.e.m. zaterdag 16 juni 2018

In juni verwelkomt CEBIT (het grootste internationale congres rond digitale toepassingen) bloggers, influencers, creatievelingen en marketing professionals van over de hele wereld. Het nieuwe onderdeel van Digital Friday, CEBIT!signals, focust op influencer marketing en online communicatie en is een samenwerking tussen Deutsche Messe en blogfoster, een Duits platform voor influencer marketing. Om Belgische bloggers te laten kennismaken met het event nodigt de toeristische dienst je uit voor een tripje naar Hannover, waarbij een korte citytrip gecombineerd wordt met een bezoek aan CEBIT.

CEBIT!Signals

CEBIT!Signals is een nieuwe conferentie binnen CEBIT die zich toespitst op influencer marketing, sociale media en netwerking. Je kunt er marketing en PR-professionals ontmoeten en deelnemen aan verschillende workshops over best practices, trends en uitdagingen in influencer marketing. Verder zijn er meer dan 50 sprekers die interessante lezingen geven op twee verschillende podia.

Hannover

Bovendien biedt Visit Hannover je ook aan om Hannover, de opkomende “off the beaten track” bestemming, te verkennen op zaterdag. Je kunt kiezen uit verschillende tours op basis van je interesse: van toeristische hotspots als Herrenhäuser Gärten tot een tour door het hippe Linden district. Voor de liefhebbers kan er ook een museumbezoek of een bezoek aan de Adventure Zoo worden georganiseerd. Wil je een extra nachtje blijven en ook een van de negen omliggende stadjes ontdekken? Laat dat dan zeker weten bij je aanmelding.

Interesse?

Wil je deze trip naar Hannover ook niet missen? Stuur dan snel een mailtje met je mediakit naar lynsecoomans@soundofc.be, want de plaatsen zijn beperkt! Elke aanmelding dient goedgekeurd  te worden door de toeristische dienst. 

 

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel