Uitnodiging Facebook Live over samenwerking Influo

20 november om 12u00

Sinds vorige maand testen we het Influencerplatform Influo om onze samenwerkingen te rapporteren. Aangezien we merken dat jullie met heel wat vragen zitten organiseren we op dinsdag 20/11 om 12u00 een Facebook live sessie om die vragen te beantwoorden. Zit jij nog met een prangende vraag? Stuur ze ons dan voor vrijdag 16/11 via email of DM, tot dan!

Waarom samenwerken met Influo?

Voorlopig doen wij alle rapportage manueel en daar kruipt bijzonder veel tijd in, zeker nu er meer en meer klanten interesse hebben om met bloggers en influencers samen te werken. Wij zijn dan ook op zoek naar een manier om dit vlotter, gestructureerder en zo accuraat mogelijk te maken en we geloven hier met Influo een goede partner voor gevonden te hebben.

Onze voornaamste motivatie voor het gebruik van Influo is om het merendeel van de communicatie te centraliseren en om de rapportage vlotter te laten verlopen. Binnen het platform rapporteren jullie nog steeds aan ons. Wij zijn degene met wie jullie binnen het platform communiceren en wij zijn degene die de campagnes opmaken en jullie deliverables zien verschijnen wanneer je rapporteert. We zullen in de toekomst dus wel via het platform werken, maar willen onze persoonlijke aanpak bewaren.

Waarom een Facebook live sessie?

We merken dat veel bloggers nog met vragen zitten over het platform. Die vragen gaan veelal over de achtergrond van het platform en de werking ervan. Om die vragen zo goed mogelijk en op eenzelfde moment te beantwoorden organiseren we volgende week een live sessie samen met Luka van Influo.

Nog geen account op Influo?

Als je nog geen account hebt op het platform of geen publieke account wenst te maken, sturen we je graag een uitnodiging voor onze privé index. Op die manier zit je niet in de volledige Influo database maar kun je wel alle content die je voor je samenwerkingen met ons produceert daar rapporteren. Wens je een uitnodiging te ontvangen voor onze privé database? Stuur dan een mailtje naar lynsecoomans@soundofc.be

 

Als je nog vragen hebt die je graag aan bod ziet komen in de Facebook live volgende week? Stuur ze dan via email naar lynsecoomans@soundofc.be voor vrijdag 16/11. 

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel