Uitnodiging exclusieve preview "Lage Landen, schatten uit het Rijks"

Persreis Bergen op Zoom - vrijdag 15 tot en met zaterdag 16 februari

Op 17 februari opent de rondreizende tentoonstelling ‘Lage Landen, schatten uit het Rijks', met koningin Maxima's japon en meesterwerken van landschapsschilders zoals Jacob van Ruysdael en Paul Gabriël, officieel haar deuren in het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Maar jij kunt er al eerder bij zijn voor een exclusieve preview. Heb je daarnaast interesse om het charmante Bergen op Zoom te ontdekken tijdens een toeristisch programma? Stuur dan een mailtje naar  jothuys@soundofc.be 

Over de tentoonstelling

Het Rijksmuseum liet niet voor niets z’n oog vallen op Bergen op Zoom voor de rondreizende tentoonstelling ‘Lage Landen, schatten uit het Rijks'. Het Markiezenhof is namelijk het oudste stadspaleis van Nederland en een van de fraaiste in zijn soort in Europa. De perfecte locatie dus om de showstopper van de expositie uit te stallen: de onovertroffen japon van Hare Majesteit Koningin Máxima die ze droeg tijdens Prinsjesdag 2009 en die ontworpen werd door de Brabantse ontwerper Jan Taminiau. Verder is de expositie ook meteen de uitgelezen kans voor bezoekers om meer van de historische stad te zien. 

Programma persreis

Tijdens de persreis breng je op vrijdag een exclusief bezoek aan de Lage Landen- tentoonstelling gevolgd door een diner. Op zaterdag neemt een local je mee op pad die je alles zal vertellen over de leukste plekjes in Bergen Op Zoom. In de namiddag fiets je naar het architectonische Fort de Roovere waar je de Mozes brug en de Pompejus-toren bezoekt. Het volledige programma vind je in de bijlage.

Praktische informatie

  • Wanneer? 15-16 februari
  • Waar? Hotel de DraakGrote Markt 36, 4611 NT Bergen op Zoom, Nederland
  • Vervoer? Eigen vervoer 
  • Inchecken hotel? Vanaf 14u00
  • Start programma? 15u30 ontvangst door citymarketing Bergen Op Zoom in Hotel de Draak
Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel