Uitnodiging: Corendon plaatst Boeing 747 in hoteltuin

Corendon Village Hotel - Amsterdam - 8-10 februari

Heeft u al ooit een Boeing 747 de snelweg zien oversteken? Wel, dan is dit uw kans. In het weekend van 8 tot 10 februari laat reisorganisatie en hotelier Corendon een Boeing 747 in de tuin van haar gloednieuwe Corendon Village hotel plaatsen. Hiervoor zal de bekende autosnelweg A9 ter hoogte van Schiphol gedurende een aantal uren volledig afgesloten worden. Een uniek spektakel dat u vanop de eerste rij kunt meemaken

Boeing 747 steekt de weg over

In het weekend van 10 februari krijgt de voormalige KLM Boeing 747-400  ‘City of Bangkok’ als eindbestemming de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp, met uitzicht op luchthaven Schiphol. Om op deze plek te komen, wordt het meer dan 150 ton wegende toestel in 48 uur tijd vanaf Schiphol Oost via weilanden en over de A9 vervoerd. In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 februari steekt het vliegtuig de A9 over. Dit beloven spectaculaire beelden te worden. De daaropvolgende nacht, van zaterdag 9 op zondag 10 februari, zal de Boeing 747 een warm onthaald worden in de tuin van het Corendon Village Hotel.

Praktisch: VIP events inclusief 2 gratis overnachtingen

Zowel vrijdagnacht als zaterdagnacht opent het Corendon Village Hotel de SKYBAR 747 voor genodigden. De bar is gelegen op de negende verdieping van het Corendon Village Hotel en biedt prachtig uitzicht over de A9, Schiphol en de wijde omgeving van het hotel. Vanaf 22:30 uur is de bar geopend. Rond middennacht brengt Corendon de genodigden met bussen naar een locatie dichtbij de A9 om hier foto's en video's te maken. In de SKYBAR 747 wordt er ook de mogelijkheid voorzien om interviews af te nemen met de directie van Corendon. Corendon nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze speciale gebeurtenis en biedt u zowel op 8 als 9 februari een overnachting aan in het Corendon Village Hotel. Overdag bent u vrij om Amsterdam en omstreken te verkennen. Wilt u aanwezig zijn tijdens deze speciale gebeurtenis, dan ontvangen wij graag voor 3 februari een bevestigingsmail op jothuys@soundofc.be.


Meer informatie over Project 747 kunt u teruglezen op www.corendon.nl/boeing747

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel