Skip to Content

Trendrapport: 9 reisorganisaties blikken vooruit op 2021

Wat een jaar. Nog een kleine maand en 2020 komt op zijn einde. Voor iedereen was het een jaar met vallen en opstaan, ook voor onze geliefde reissector. Die viel enorm hard. Maar de reissector, die kruipt altijd terug recht. Als PR-bureau van een heel aantal bestemmingen en reisorganisaties blikken wij met Sound of C samen met 9 van onze klanten vooruit op 2021. De hoopvolle verwachtingen? Die lees je in onderstaand trendrapport! 

Afgelopen jaar zagen we bij Sound of C een mix van twijfel, angst, onzekerheid en hoop. Maar vooral: een vat vol kracht, creativiteit en doorzettingsvermogen. Samen met Corendon, Sunny Cars, Interhome, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, Visit Brabant, de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme, de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme, de Toeristische Autoriteit van Thailand en Stad Antwerpen blikken we vooruit op de reisverwachtingen voor volgend jaar, 2021. 

Wat zijn de verwachtingen voor het hersteljaar 2021? Welke activiteiten zullen aan populariteit winnen? Hoe gaat de gemiddelde Belg volgend jaar reizen? Wanneer zal het coronavirus niet meer in de weg staan van onze reisplannen? En last but not least: waar wordt er volgend jaar campagnegewijs op ingezet? Hoe trachten de bestemmingen en reisaanbieders de Belg volgend jaar voor zich te winnen? 

Je leest er alles over in ons trendrapport!  

Nog vragen?

Zit je nog met vragen na het lezen van het trendrapport? Dan staan wij uiteraard klaar om die te beantwoorden. Gewoon een mailtje sturen naar jothuys@soundofc.be

Contacteer ons
Heleen Luyckx Jr. Consultant, Sound of C
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Portugal, Kroatië, Thailand, Aruba, Mechelen, Noord-Brabant, Hannover en Diest alsook reisorganisaties Sunny Cars, Corendon, Interhome en Beaujean Vacances. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België: The Belgian Travel Blog Awards.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest