PERSUITNODIGING FACES OF ARUBA

Exclusieve fototentoonstelling van Marco Borsato komt richting België

De bekende Nederlandse zanger Marco Borsato heeft naast zijn liefde voor muziek nog een andere passie die hij graag met het grote publiek wil delen, namelijk, fotografie. Samen met topfotograaf Raymond Rutting (o.m. de Volkskrant, National Geographic Traveler en diverse exposities) trok hij erop uit en dat resulteerde in een foto-expositie die van 28 oktober t/m 2 december tentoongesteld zal staan in Goirle, net over de Belgische grens.

Op initiatief van de Aruba Tourism Authority (ATA) reisde het duo afgelopen februari naar het One Happy Island waar Marco aan een fotografiemasterclass van leraar Rutting werd onderworpen. Van uitbundige carnavalsoptochten tot modefotografie op de prachtige hagelwitte stranden, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten tot culinaire hoogstandjes, diverse fotodisciplines zijn tijdens de reis aan bod gekomen. 

Vanaf 28 oktober t/m 2 december worden de beste foto’s van Raymond Rutting en Marco Borsato bij Simone Theelen Smashing Colors Gallery in Goirle tentoongesteld. De foto’s zijn door Gallery Color geproduceerd. Graag nodigen we u uit om bij de opening van deze bijzondere expositie aanwezig te zijn. Interesse? Meld je aan bij stheelen@simonetheelen.nl

 

Wanneer:   Zaterdag 28 oktober

Waar:         Simone Theelen Smashing Colors Gallery  

                   Turnhoutsebaan 21, Goirle               

Tijdstip:     14.00-16:00

Gelieve voor 25 oktober je aanwezigheid te bevestigen naar stheelen@simonetheelen.nl   

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel