Last minute: Thailand nodigt je uit op persconferentie en medialunch in Parijs

Ontdek rijzende golfster Ariya Jutanugarn

Aanstaande maandag 19 september 2016, organiseert de toeristische dienst van Thailand een persevent en Thaise lunch in het Blue Elephant Restaurant in Parijs. Aanwezig op dit event is niemand minder dan de jonge, vrouwelijke golfkampioene Ariya Jutanugarn (21), die recent nog de British Open en de Canadian Pacific Open op haar palmares mocht schrijven en uitzonderlijk in Europa vertoeft. Ariya wordt aanzien als de rijzende ster van Thailand en de toeristische dienst van Thailand wil haar graag voorstellen aan de Europese media.

Ariya Jutanugarn is een jonge Thaise golfster, die op haar 11de de jongste speelster ooit was die deelnam aan een internationaal golftoernooi. Momenteel scheert ze hoge toppen in het internationale golfcircuit en is ze met haar 21 jaar nog steeds één van de jongste golfkampioenen ooit.

Aanstaande maandag 19 september 2016 zakt Ariya af naar Parijs, om kennis te maken met de Europese media. In een informele setting mag je je verwachten aan een verrukkelijke Thaise lunch en krijg je de gelegenheid om Ariya te interviewen.

Wil je hier graag bij zijn? Dan verzorgt de toeristische dienst van Thailand met plezier je vervoer van Brussel naar Parijs en terug, alsook de taxi die je van het station naar het Blue Elephant restaurant brengt.

Interesse? Stuur dan tegen vrijdag 16 september 2016 een e-mail naar lienverwimp@soundofc.be.

We hopen van je te horen!

Vriendelijke groet,

Sound of C

Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Kroatiƫ, Aruba, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Thailand, Hannover, Diest, Rijnland-Palts, Sunny Cars, Corendon en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in Belgiƫ, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest