Laatste praktische info kookworkshop "Ontdek de culinaire troeven van Duitsland”

Dinsdag 18 september: 18u00 tot 22u30

Donderdag 13 september 2018 — Volgende week dinsdag is het tijd voor de kookworkshop die de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme in samenwerking met de toeristische dienst van Nedersaksen organiseert. Je schreef je een tijdje geleden in om de gastronomische troeven van de regio te leren kennen en de lokale specialiteiten te proeven. Hieronder vind je de laatste praktische info.

Stuur ons zeker nog een mailtje voor maandag 17/09 als je vegetarisch/veganistisch bent en/of voedselallergiën hebt. Anders gaan we ervan uit dat dat niet het geval is.

Programma

De toeristische dienst start de avond met een presentatie over de meest Instagramwaardige plekjes van Duitsland. Aansluitend volgt er een kookworkshop waarbij je een aantal lokale gerechten zelf leert bereiden onder leiding van een chef kok. Je creëert dus zelf de gerechten waar je later op de avond van kunt smullen. 

Social media en blog

Als je je kookkunsten graag met je volgers wilt delen, wat we natuurlijk alleen maar aanmoedigen, dan kan dat met #EnjoyGermanFood.

Na het evenement mag je bij interesse ook een giveaway organiseren op je blog en socialmediakanalen. Er zijn namelijk tien pakketten weg te geven met:

  • een fles Keth Spätburgunder, dry, 2016
  • een flessenopener
  • twee boeken: MERIAN live! Wine guide: “Discover Germany´s Wine Region" en KOCH! Duitse keuken anno nu.

Heb je interesse om een winactie op te zetten? Stuur dan een mailtje naar  lynsecoomans@soundofc.be

Praktisch

  • Wanneer? Dinsdag 18 september van 18u00 tot 22u30
  • Waar? In De Serre, Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen.
  • Parking? Je wagen kun je vlakbij parkeren in Indigo Parking Leopold , Henri van Heurckstraat 9, 2000 Antwerpen
  • Openbaar vervoer? Vanuit Antwerpen-Centraal wandel ja naar tramhalte Diamant, daar neem je tram 9 richting Wommelgem/Linkeroever tot tramhalte de Meir. Van daar is het 5 minuutjes lopen tot aan de Serre.
Route OV