Skip to Content

Corendon nodigt je uit op de GP Adrie Van der Poel in Hoogerheide

Zondag 28 januari 2018 - vanaf 13u

Op zondag 28 januari vindt de GP Adrie Van der Poel plaats, een wereldbekercross in het Brabantse Hoogerheide, net over de Belgische grens. Het laatste rechtstreekse duel tussen Europees kampioen Mathieu Van der Poel en huidig wereldkampioen Wout Van Aert. En jij kan erbij zijn! 

 

Corendon, hoofdsponsor van het team van Mathieu Van der Poel, nodigt je uit voor een VIP-arrangement, in aanwezigheid van Corendon-CEO Steven Van der Heijden. Je wordt voorzien van een hapje en een drankje en volgt de cross vanuit de VIP-tent. Na afloop komt Mathieu nog even langs voor een korte 'meet & greet'. Het event loopt af omstreeks 17u. 

Zin om erbij te zijn die dag? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar jothuys@soundofc.be 

Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus wie eerst komt eerst maalt. 

Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Kroatiƫ, Aruba, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Thailand, Hannover, Diest, Rijnland-Palts, Sunny Cars, Corendon en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in Belgiƫ, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest