Corendon en Brussels Airport verlengen samenwerking 'trolley-reclame'

Wie vaak het vliegtuig neemt, is het vast al opgevallen: de bagagetrolleys op Brussels Airport dragen al enkele jaren het logo van touroperator Corendon. Zo zorgt de organisatie voor een herhaalde visibiliteit van zijn merk. Zopas verlengden Brussels Airport en Corendon de samenwerking, waardoor de zowat 2.500 trolleys ook het komende jaar het logo van Corendon zullen dragen. 

 

Adverteren op bagagetrolleys, het is een zeer specifieke maar doeltreffende manier om je merk in de kijker te zetten vinden ze bij Corendon. "Reizigers worden geconfronteerd met ons merk op een moment dat ze volledig in vakantiemodus zijn. Op die manier associëren we ons merk met een positieve beleving. In totaal zijn er ongeveer 2.500 trolleys aanwezig op de luchthaven. Wie dus vertrekt of aankomt op Brussels Airport kan moeilijk naast ons kijken", zegt Dick Gussen, Sales- & Marketing Manager bij Corendon. 

Over Corendon:

Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2014 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 650.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van 14 vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Golf, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongerenreizen, Stipreizen, Maris Life en Karin’s Choice. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon in combinatie met de lage overhead kosten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om vakanties gaat. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals! www.corendon.be.

 

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Kroatië, Aruba, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Thailand, Hannover, Diest, Rijnland-Palts, Sunny Cars, Corendon en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest