Corendon breidt zomeraanbod fors uit

Vijf nieuwe bestemmingen: Portugal, Bulgarije en de Spaanse kustregio’s Costa de la Luz, Costa Blanca en Costa del Sol

Touroperator Corendon breidt haar aanbod met vertrek vanuit Brussel uit met de nieuwe bestemmingen Bulgarije (Burgas) en Portugal (Faro). Corendon zal vanaf mei 2017 eenmaal per week rechtstreeks vliegen vanuit Brussel naar Burgas. Vanaf april 2017 wordt ook de Portugese luchthaven Faro eenmaal per week vanuit Brussel aangevlogen. Vanuit Faro is het mogelijk om te reizen naar de Algarve en Costa de la Luz waar Corendon afgelopen zomer het Marble AMA Andalucia Resort opende. Ook de Spaanse bestemmingen Costa Blanca (Alicante) en Costa del Sol (Malaga) zijn toegevoegd aan het aanbod zonbestemmingen van Corendon. 

De nieuwe bestemmingen passen in de verruimingsstrategie van Corendon om dé geprefereerde touroperator te worden voor zonvakanties aan de beste prijs. Corendon biedt deze zomer 18 zonbestemmingen aan vanuit Brussel, waarvan op tien bestemmingen wordt gevlogen met Corendon Airlines. De vluchten naar de overige bestemmingen worden uitgevoerd door Vueling en Brussel Airlines.

Uitbreidingstrategie zet zich door
“De verruiming van ons vakantieaanbod vanuit Brussel past in onze strategie om ook op de Belgische markt uit te groeien tot de eerste keus touroperator voor budgetvriendelijke zonvakanties”, zegt Steven Van der Heijden, CEO van Corendon. “Afgelopen jaren is er ruim geïnvesteerd in nieuwe bestemmingen vanuit Brussel, waaronder de Griekse eilanden (Kos, Kreta, Rhodos) en de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca. Komende zomer komen hier dus nog vijf nieuwe bestemmingen bij, waardoor we in totaal 18 vakantiebestemmingen zullen aanvliegen vanuit Brussel”.

Bulgarije
Bulgarije is een bestemming die in de lift zit en heel wat troeven heeft zoals brede, uitgestrekte zandstranden, een zonnig klimaat, een groen binnenland, levendige uitgaanscultuur en een ruim hotelaanbod. Burgas biedt prachtige uitzichten aan het Vaya meer en het rotsachtige eiland Pomorie is een trekpleister voor spa-liefhebbers. Het schiereiland staat bekend om zijn natuurlijke moddertherapieën. Corendon vliegt rechtstreeks binnen 2,5 uur naar de luchthaven Burgas. In het land biedt de touroperator, airline en hotelier een uitgebreide selectie aan accommodaties aan. Een achtdaagse vakantie naar Bulgarije is bij Corendon al te boeken vanaf 199 euro.

Ook naar Portugal en Spanje
Binnen het vernieuwde aanbod van Corendon vind je niet alleen Bulgarije, maar ook Portugal terug. Vanaf april kun je vanuit Brussel namelijk één keer per week richting Faro vliegen. Faro is dé uitvalsbasis voor de vakantieganger die de Algarve-streek wil verkennen. De bestemming biedt lange zandstranden, okerkleurige kliffen en beschermde lagunes. Wie op Faro vliegt kan overigens ook kiezen om de vakantie aan de Costa de la Luz door te brengen. Deze Spaanse kustregio grenst aan Portugal en kan buigen op heel wat Moorse invloeden. In deze regio opende Corendon in de zomer van 2016 het Marble AMA Andalucia Resort, het tweede hotel van de Marble hotelketen. Tot slot biedt Corendon ook een ruim aanbod hotels in de populaire Spaanse vakantiebestemmingen Costa Blanca en Costa del Sol.

Noot aan de redactie
Over Corendon
Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2015 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 750.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van 16 vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GOfun jongerenreizen, Stipreizen, Maris Life en Karin’s Choice. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon in combinatie met de lage overhead kosten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om vakanties gaat. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals! www.corendon.be

Contacteer ons
Jo Thuys Sound of C
Jo Thuys Sound of C
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Thailand, Servië, Hannover en Aruba, Corendon, Sunny Cars, Sunweb, British Airways en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
August Nihoulstraat 178B
3270 Scherpenheuvel