Skip to Content

British Airways vliegt op huwelijksdag met een 100% Harry en Meghan crew

Om het koninklijke huwelijk van prins Harry en Meghan Markle te vieren, zet British Airways zaterdag een crew in van enkel Meghans en Harry’s. En dat op de BA93 vlucht die op 19 mei naar Toronto vliegt, de stad waar hun relatie ooit begon. De vlucht vertrekt in Heathrow om 13u10, een uur nadat het koppel elkaar hun ja-woord heeft gegeven in Windsor Castle.

Bovendien wordt elke klant die Harry, Meghan of Megan heet en die zaterdag vertrekt vanuit Terminal 5 samen met zijn reisgezellen uitgenodigd in de First lounge van British Airways. Niet alleen naamgenoten zullen van de feestelijkheden kunnen genieten. De luchtvaartmaatschappij biedt op de dag van het huwelijk ook aan elke reiziger een stukje Victoria sponge (een Britse cake) aan met citroen- en vlierbloesemsmaak, dezelfde smaak als Harry en Meghan’s huwelijkstaart. Aan boord van de feestelijke Toronto vlucht zal elke passagier als kers op de taart nog een flesje Castelnau Blanc de Blancs champagne worden aangeboden.

Verder zullen reizigers op long-haul vluchten tijdens de maand mei afleveringen kunnen kijken van de serie Suits, die in Toronto werd opgenomen, en zullen ze kunnen genieten van documentaires en podcasts over hoe Harry en Meghan elkaar ontmoetten of over de geschiedenis van Windsor Castle. Reizigers die het evenement missen op televisie, zullen het huwelijk kunnen inhalen aan boord dankzij de hoogtepunten die de dag nadien beschikbaar zullen zijn op long-haul vluchten.

Eerder deze maand lanceerde British Airways een nieuwe lijn tussen Gatwick en Toronto. Daarmee zijn de vluchten, die drie keer per week plaatsvinden, de eerste vluchten tussen de Londense luchthaven en Canada voor British Airways. Tickets van Gatwick naar Toronto starten vanaf €511 heen en terug.

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Portugal, Kroatië, Thailand, Aruba, Mechelen, Noord-Brabant, Hannover en Diest alsook reisorganisaties Sunny Cars, Corendon, Interhome en Beaujean Vacances. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in België: The Belgian Travel Blog Awards.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest