Skip to Content

British Airways viert komst van koninklijke baby

Als eerbetoon voor de geboorte van het derde kindje van Kate Middleton en Prins William, plaatste British Airways een replica van de koninklijke schildersezel in de aankomsthal van Terminal 5 op Heathrow. Op die manier wil de luchtvaartmaatschappij het blijde nieuws delen met haar klanten die net geland zijn. British Airways zorgde er ook voor dat passagiers die aan het reizen waren op het moment van de aankondiging op de hoogte werden gebracht door de cabin crew.

Carolina Martinoli, British Airways Director of Brand and Customer Experience, zei: “We zijn verheugd dat we dit blijde nieuws over de koninklijke baby vandaag konden delen met onze reizende klanten. Ook zij keken al een hele tijd uit naar de geboorte. British Airways feliciteert de koninklijke familie en wenst de prins het allerbeste toe. We can’t wait to help you fly the flag!” 

Contacteer ons
Over Sound of C

Sound of C is een Belgisch full service PR bureau voor de toeristische sector. Al sinds 2012 zijn we actief voor toeristische diensten, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere toeristische ondernemingen. Enkele van onze klanten: de toeristische diensten van Kroatiƫ, Aruba, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Thailand, Hannover, Diest, Rijnland-Palts, Sunny Cars, Corendon en Interhome. Sinds 2016 organiseert Sound of C ook het grootste toeristische blogger event in Belgiƫ, Bloggers UTD - the travel gathering.

Sound of C
Koning Albertstraat 76 1A
3290 Diest