Belg ruilt familiekamer op hotel in voor vakantiewoning

Meer boekingen voor vakantiewoningen door schaarste familiekamers

Donderdag 13 juli 2017 — Ook dit jaar trekken Belgische gezinnen tijdens de vakantie massaal naar het zuiden. Bij gezinnen met kinderen waren vakantiewoningen altijd al zeer populair, maar dit jaar ziet Interhome een opvallende stijging in het aantal boekingen, vooral door een gebrek aan familiekamers in de hotels.

Met name in de hotels op populaire vakantiebestemmingen zoals Spanje, Frankrijk en Italië zou het aantal familiekamers zeer schaars geworden zijn, blijkt uit een rondvraag onder reisagenten die Interhome in aanbod hebben. En laat dat nu net de bestemmingen zijn die dit jaar massaal geboekt worden. Terwijl Turkije en Egypte nog een ruim aanbod aan familiekamers hebben, maar dit jaar minder in trek zijn.

Door de grote vraag naar familiekamers en het beperkte aanbod, valt de keuze van gezinnen dan ook steeds vaker op een vakantiewoning. Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome: “De beleving mag dan anders zijn in een hotel, er gaat niets boven het comfort van meerdere slaapkamers onder één dak. En een privézwembad is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen!”

Het meest recente aanbod aan vakantiewoningen van Interhome kun je raadplegen via www.interhome.be  

 

Over Interhome

Interhome AG is gespecialiseerd in de verhuur van vakantieappartementen, -chalets en –woningen met een aanbod van meer dan 33.000 eigendommen in 31 landen. In 2015 verwelkomde Interhome 620.000 gasten en realiseerde het een omzet van bijna 180 miljoen Zwitserse Frank of omgerekend 164 miljoen Euro. Interhome AG, met hoofdzetel in Glatbrugg/Zürich is voor 100% eigendom van de Hotelplan Holding AG, dat op haar beurt in handen is van Migros, de grootste retailer in Zwitserland met hoofdzetel in Zürich.

De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be

Vakantiewoning Italië 1
Vakantiewoning Italië 2
Vakantiewoning Italië 3
Vakantiewoning Italië 4
Vakantiewoning Spanje 1
Vakantiewoning Spanje 2
Vakantiewoning Spanje 3
Vakantiewoning Spanje 4
Vakantiewoning Spanje 5
Vakantiewoning Spanje 6